Op zoek naar de perfecte deur

Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition

De perfecte deur is niet alleen veilig, stabiel en goed isolerend, maar ook een stijlvol visitekaartje voor de hele woning. Op Batibouw 2017 toont Schüco met de aluminium huisdeur ADS 90.SI SimplySmart Design Edition haar visie op zo’n ideale deur. Een verlichte en in het profiel geïntegreerde handgreep springt daarbij meteen in het oog. Bovendien is het aluminium deurpaneel aan beide zijden vleugelbedekkend, waardoor een visuele eenheid tussen deur, deurpaneel en handgreep ontstaat: van buitenaf gezien vormen ze één harmonieus vlak. 

De volledig verlichte contour van de handgreep voelt aangenaam aan dankzij de doorzichtige bedekking van de led-lichtstroken. Een cilindervormige scharnierbeugel zorgt voor een vlak binnenaanzicht. Deze beugel sluit daarenboven perfect aan op de verticaal lopende profiellijnen.

Stabiel en energie-efficiënt

Dankzij een uniek vijfkamerprofiel met drie aluminium kamers en een dubbele thermische verbinding, combineert de deurserie "Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition" prima warmte-isolatie met stabiliteit. 
De unieke verbinding tussen de profielen zorgt voor extra stabiliteit. Vooral de  gepatenteerde verbinding tussen de aluminium buitenkamer en het isolatiegedeelte is de perfecte oplossing om het bimetaaleffect tegen te gaan. 
Dit behoed de deur tegen kromtrekken onder invloed van (grote) temperatuur-verschillen. Dankzij deze stabiele profielconstructie kan men met Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition probleemloos kiezen voor deuren met een hoogte tot 2,50 meter.

Integratie van communicatie en veiligheid

Geautomatiseerde comfort- en veiligheidscomponenten kunnen naadloos in de deurconstructie worden geïntegreerd. In plaats van een veelvoud aan bedieningspanelen of deurstijlen aan te brengen, combineert het Schüco Touch Display, dat elegant en in één vlak in het deurprofiel is geïntegreerd, alle functies van de deurcommunicatie met die van de toegangscontrole. Huisnummers, een scrollbare bellijst, een cijfercode, een parlofoon met videocamera en automatische openingsfunctie kunnen alle deel in het vier inch grote touch display worden geïntegreerd. De bediening is bijzonder intuïtief en voelt net als een smartphone aan.

Bijkomende informatie is te vinden op www.schueco.de/designedition

Schüco op Batibouw: van 16 februari tot en met 26 februari 2017 - Paleis 4 - Stand 127

Contacteer ons
Ward Vanhee Two cents
Ward Vanhee Two cents
Over Schüco

Schüco – Systeemoplossingen voor ramen, deuren en vliesgevels

De Schüco groep, met hoofdzetel Bielefeld, ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren en gevels. Met wereldwijd meer dan 4.900 medewerkers streeft de onderneming naar leiderschap in de sector, vandaag en in de toekomst, met de meest innovatieve technologie en de beste service. Naast vernieuwende producten voor onder meer particuliere woningen, appartementen en kantoren, biedt de onderneming adviezen en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 1,575 miljard euro. Voor meer informatie: www.schueco.be