Schüco lanceert nieuw schuifsysteem Schüco ASE 80 LC

Schüco lanceert nieuw schuifsysteem Schüco ASE 80 LC

Raam- en deurenproducent Schüco lanceert de gloednieuwe Schüco ASE 80 LC, een stijlvolle combinatie van design, comfort en Duitse topkwaliteit. 

Design, comfort en kwaliteit 
Schüco staat bekend om haar bijzonder elegante schuifsystemen met slanke profielen en kwalitatief beslag. Het modulair en schaalbaar profielsysteem is in vrijwel alle mogelijke openingstypen uit te voeren, inclusief hoekoplossingen en geautomatiseerde varianten. De vormgeving is hypermodern. Alles is erop gericht zoveel mogelijk licht binnen te laten, zonder aan energie-efficiënte en comfort in te boeten. Met dit nieuwe systeem behoren vleugelgewichten tot 600 kilogram (geautomatiseerd) en vleugelhoogtes en -breedtes tot 3,5 meter tot de mogelijkheden.

Zo komt de voornaamste kwaliteit van dit systeem perfect uit de verf: de wijze waarop grote en tezelfdertijd uiterst transparante schuifelementen kunnen worden gerealiseerd. Schüco pakt nu uit met de ASE 80 LC – waarbij LC staat voor ‘Lean Construction’ – dit is de nieuwste telg van deze familie, waarbij naast bovenstaande nog eens extra is gefocust op productie en kosten. 

Voor een maximale transparantie kan men kiezen voor een filigraan haakbereik van slechts 40 mm. Daarnaast is het mogelijk SmartStop- en SmartClose-modules te integreren, die de vleugel automatisch zacht afremmen en sluiten. Ook op het vlak van de veiligheid heeft de ASE 80 LC heel wat te bieden, met een inbraakwerendheid tot klasse 2. 

Schüco ASE 80 LC is beschikbaar vanaf 01/01/2020 

Contacteer ons
Stéphanie Pérugio Marketing Manager, Schüco
Ward Vanhee Two cents
Stéphanie Pérugio Marketing Manager, Schüco
Ward Vanhee Two cents
Over Schüco

Schüco – Systeemoplossingen voor ramen, deuren en gevels

De Schüco-groep, gesitueerd in Bielefeld Duitsland, ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen uit aluminium, staal en kunststof. Het productportfolio omvat raam-, deur- en vliesgevelsystemen, evenals intelligente oplossingen voor ventilatie, veiligheid en zonwering, bestemd voor woningen en de projectmarkt. Daarnaast biedt Schüco advies en digitale oplossingen voor alle fasen van een bouwproject - van concept, procesplanning, productie en montage tot aan de ondersteuning voor onderhoud en reparaties. Het portfolio wordt aangevuld met machines voor de productie en een klantgerichte service. Als toonaangevend bedrijf in de bouwsector stelt Schüco zich als doel om met de producten en diensten voorop te lopen op vlak van duurzaamheid en een actieve bijdrage te leveren aan de realisatie van klimaatneutraliteit en de circulaire economie in de bouwsector.

Schüco is opgericht in 1951 en is actief in meer dan 80 landen. Het realiseerde in 2022 een omzet van 2,28 miljard euro met 6.750 medewerkers.

Bezoek voor meer informatie www.schueco.be