Schüco verwent Premium Partners met dinner in the sky in Antwerpse Havenhuis

Op vrijdag 21 september nodigde raam- en deurenproducent Schüco haar twaalf Premium Partners uit om het voorbije jaar te evalueren, maar ook om samen een blik op de toekomst te werpen. Dit jaar werd met het Havenhuis in Antwerpen voor een zeer passende locatie gekozen. Dankzij innovatieve software speelde Schüco immers een belangrijke rol bij het ontwerp en de ontwikkeling van de uitzonderlijke gevel van het gebouw. Orgelpunt van de zonnige septemberdag was een feestelijk ‘dinner in the sky’, verzorgd door topchef Vicky Geunes. 

Voorafgaand aan het gastronomische luik gaf country manager Geert Michels een exclusieve inkijk op de langetermijnstrategie van Schüco. Joep Römgens, product manager Schüco Benelux, onthulde op zijn beurt in avant-première het nieuw schuifsysteem ASE 67 PD, dat met haar elegante design alweer een absolute blikvanger beloofd te worden. Daarna bezorgden het prachtige uitzicht en de culinaire hoogstandjes van Vicky Geunes alle aanwezigen een onvergetelijke afsluiter.

“De Premium Partners mogen wel eens in de bloemetjes gezet worden”, stelt Geert Michels van Schüco: “Dankzij hen beschikt de eindgebruiker altijd over een vakman in zijn buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco systeemproducten, dus zowel de profielen als de accessoires. Zo is men meteen ook zeker dat alles perfect op elkaar is afgestemd, zowel tijdens de productie als bij de montage”, concludeert de heer Michels.


NOOT: Extra fotomateriaal in hoge resolutie is beschikbaar vanaf volgende week. Om dit aan te vragen gelieve contact op te nemen met wv@twocents.be

 

Contacteer ons
Stéphanie Pérugio Marketing & Communication Consultant, Schüco
Ward Vanhee Two cents
Stéphanie Pérugio Marketing & Communication Consultant, Schüco
Ward Vanhee Two cents
Over Schüco

Over Schüco: futureproof aluminium systeemoplossingen voor ramen, deuren en vliesgevels 

De Schüco Group, met hoofdzetel in het Duitse Bielefeld, streeft wereldwijd naar leiderschap. Permanente innovatie, spitstechnologie en servicegerichtheid zijn hierbij cruciaal. Net als aandacht voor nieuwe woon- en werkvormen of milieu en duurzaamheid. En dit binnen een uitdagende urbanistische context. Vandaag reeds opent Schüco een venster op de toekomst met comfortverhogende innovaties op vlak van automatisatie, ventilatie, veiligheid, akoestiek en urbanisatie. Schüco ramen, deuren en vliesgevels worden wereldwijd toegepast in particuliere woningen, appartementen, kantoren en openbare gebouwen. Ook biedt de onderneming advies en digitale ondersteuning bij alle fases van het bouwproces, van initieel concept tot plaatsing en oplevering. Ruim 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2018 met 5.400 medewerkers een omzet van 1,670 miljard euro. Meer informatie op www.schueco.be/